General

Què hi ha de diferent en "the MAASH technique"?

  Som el mateix equip en tots els procediments i aquest és un punt clau per assolir l'excel·lència en els nostres resultats. Estem especialitzats en la Pròtesis Total d'Maluc primària (PTC) amb el nostre procediment anomenat "the MAASH technique".

Però, què hi ha de diferent en la tècnica MAASH?

  No esperem cap luxació (cap dislocació en els últims 352 casos de THR primària, des de 2009) ni discrepància de longitud de més de 5 mm després de la PTC. La raó és perquè estem treballant per dins de la càpsula del maluc anterior i deixem intactes els principals lligaments del maluc.

No hi ha restriccions de moviment del pacient. Deixem lliures als nostres pacients perquè confiem en l'estabilitat dels nostres implants de reemplaçament total de maluc. Aquesta és una necessitat si volem assegurar una ràpida recuperació del pacient.
Tres dies d'estada hospitalària.
No importa les condicions mèdiques del pacient, l'edat o les condicions neurològiques. Només aquells casos de traumatismes previs que es van operar abans o que tenen una displàsia de Crowe de grau III o IV estan contraindicats per al procediment.
• És el procediment perfecte per a aquells pacients que practiquen esports actius o fins i tot per a aquells pacients ancians amb un alt risc de luxació.
• Aquesta no és una cirurgia MIS però les nostres ferides no superen la mitjana de 3 polzades.
• Operem persones d'EE. UU., Regne Unit, Europa i Àsia al nostre hospital, perquè volem actuar en el nostre millor entorn, però estem oberts a exportar els nostres coneixements tècnics a qualsevol lloc.

Aquesta tècnica va ser publicada en 2013 i posteriorment presentada a:

  • Delgado, Felipe G., Albert Broch, Francisco Reina, Lluís Ximeno, David Torras, Francesc García i Antoni Salvador. 2013. "Tècnica MAASH per a l'artroplàstia total de maluc: un treball capsular". HSS Journal 9 (2): 171-79.
  • Presentació de Broch A. Podium, La tècnica MAASH és una nova filosofia?. XII Congrés de la Societat Europea del Maluc. 6 al 9 de setembre de 2016, Munic, Alemanya.

Dr. Albert Broch
Sant Celoni, Barcelona 30 de març de el 2019.